Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
third wife

14/09/2021 / Sophie Daniels

#trackvandeweek: third wife - Lowbird

Elke maandag onze track van de week

Deze week stel ik m'n nieuwste ontdekking third wife voor. Een producer uit Denemarken die vooral releases in eigen beheer uitbrengt op z'n gelijknamige Third Wife label.

Hij maakte vooral naam met zijn track 'Easy', een nummer dat het daglicht eigenlijk nooit had mogen zien maar heel toevallig mee werd gestuurd in een promofolder van een andere release. Plots speelde Nina Kraviz het in haar sets en volgde iedereen geleidelijk aan dat stramien. 

third wife geeft nu met 'Lowbird' een voorproefje van zijn Zoom Pool EP die eind september verschijnt. Hij excelleert in emotievolle techno met een melodie dat direct beklijft en een zwaar overstuurde bass. Een geweldige, uitzonderlijke plaat waarbij het ontvluchten aan de realiteit overuren draait.

Tracklist

  1. Zoom Pool
  2. Bones Dry
  3. Lowbird

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête