Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto van Technokool

31/05/2023 / Pieter-Jan Nerinckx

#trackvandeweek: Technokool - Streets Of Prague

Een opzwepende dark trance plaat met mental- en psyinvloeden.

Het Parijse label Maison Close, opgericht door Lorenzo Lacchesi en Jakob Saulière, presenteerde onlangs zijn vijfde compilatie. Met deze VA viert het niet enkel zijn vierde verjaardag, maar etaleert het ook zijn nieuwe muzikale en visuele identiteit. Daarbij hoort ook de afsluiter Streets Of Prague van Technokool

De Hongaarse is oprichter van het dj collectief NOFEAR en organiseert daarmee heel wat beruchte feesten in Boedapest. Zelf staat ze bekend omwille van haar snelle, trippy sounds, iets wat we aan den lijve hebben mogen ondervinden tijdens de 24H Rave van Nachtschade. Mental tek-trance en intense psy kicks staan steevast op het menu en bij haar nieuwste track is dat niet anders. Enjoy. 

Tracklist

 1. Hoymans - Don't Wanna Be Reminded
 2. Pernox - Midnight Saigon
 3. Iannis Rezgui - You Used To Shine
 4. Klud - Babe Cries At Night
 5. Lacchesi - Keppra 500 
 6. Paradis Fiscal - Flirty Cowboy 
 7. Yenkov - Caprese 
 8. Laze & G.ear - Mother Brain
 9. Part Time Killer - Chatter 
 10. Trudge - Thirst Trap 
 11. Cerrot - ISO GEO
 12. Technokool - Streets Of Prague
Kopfoto: © Technokool

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête