Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van MYKI, gemaakt door Gabriel Horesh Sebbag

09/06/2023 / Pieter-Jan Nerinckx

#trackvandeweek: MYKI - Jammonia!

Aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidddddddddd.

Het Amsterdamse Label Kalahari Oyster Cult bouwde de afgelopen jaren een beruchte reputatie op in de scene. Sinds 2017 is het één van de favoriete merken geworden van de diggers onder ons en daar zorgde de Belg Colin Volvert voor. Beter bekend als Rey Colino runt hij het label met een sterk oog voor talent. Niemand minder dan Jacy, Roza Terenzi en Reptant releasten al via dit label. 

Al is het wel één van hun recentste resultaten die onze aandacht trok. MYKI en Olsvangèr bundelden hun krachten en presenteerden enkele weken terug 'Hallways', waarvan vooral de closing track Jammonia! ongelooflijk sterk is. Maak je klaar voor wat trance en aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidddddddddd. 

Tracklist

  1. Olsvangèr - The Triss
  2. Olsvangèr - Darkroom Dubzµ
  3. MYKI - Vermountia
  4. MYKI - Jammonia!
Kopfoto: © Gabriel Horesh Sebbag

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête