Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Cynthia Spiering

28/12/2021 / Sophie Daniels

#trackvandeweek: Cynthia Spiering - Shadows Of Doubt

Rotterdamse prijkt op eerste VAGUE compilatie

Ze is grote van fan Bonzai Records, behoort to dé toptalenten van de Nederlandse techno scene en maakt volgende zomer haar Awakenings debuut (al jaar en dag de maatstaf voor doorbrekende artiesten). Cynthia Spiering is iemand om op de voet te volgen. 

Op haar 18e begon ze te werken bij Perron in Rotterdam, waar ze talloze artiesten aan het werk zag. Dé inspiratie om zelf aan de slag te gaan. Intussen draaide ze al op heel wat feestjes in binnen- en buitenland en flaneert ze tussen stevige techno en opwekkende melodische elementen, vaak ook met een old school randje. 

Een stijl die ze ook doortrekt in 'Shadows Of Doubt', haar nieuwste telg die vorige week uitkwam op VAGUE Trax, Vol. 1. Het Belgische label sluit het jaar af met zijn eerste compilatie, artiesten als Romain VincentIlliya Korniyenko en labelowner SWART droegen onder andere hun steentje bij. 

'Shadows Of Doubt' is een dystopisch-futuristische nummer dat je melancholisch laat verlangen naar de dansvloer. Het perfecte evenwicht tussen het duistere elektronische geluid  en zwaarmoedige en doordringende techno. Dansen met je vingers in het stopcontact!

Tracklist

 1. 0055RAVE - Closer 
 2. Arman John - Mesmerized 
 3. CLTX - Crazy Like A Fox 
 4. CYNKT - Legitimate Sickness 
 5. Cynthia Spiering - Shadows Of Doubt 
 6. Illiya Korniyenko - Rituals Of The Tusken Raiders 
 7. Mab - Loc Dog
 8. Romain Vincent - Infernal 
 9. SGUZR - ACORRDEON 
 10. SWART - 3MILLE
 11. Vendex - Sanguine Fountain
 12. Vlackon - Absolute Energy