Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Artwork van FOR YOUR SAFE KEEPING 003, in opdracht van Skin On Skin

05/01/2024 / Evelyne Vanherf , Dieter Holvoet

Skin On Skin - FOR YOUR SAFE KEEPING 003 (Mixtape)

Een laat kerstcadeautje om aan je playlist toe te voegen!

Hoewel we deze gisteren al hebben vernoemd in onze #maandinmuziek, willen we deze mixtape toch nog even extra onder de aandacht brengen, aangezien we hier toch wel grote fan van zijn. De derde editie van Skin On Skin's (gewoonlijk) jaarlijkse mixtape vol eigen verloren tracks, demo's en edits. 2022 werd overgeslagen, maar met zijn editie van 2023 maakt hij het meer dan goed: stuk voor stuk leuke tracks, waaronder zelfs twee eerder unreleased nummers uit zijn fameuze Boiler Room set ('Betta Move' en 'Life 4 A Life').


De in Zuid-Soedan geboren, in Australië gevestigde Skin On Skin groeide met zijn vooruitstrevende blend van techno, house en alternatieve hiphop de afgelopen jaren uit tot een wereldwijde favoriet. Het werk van de producer ontplofte in 2019 met zijn debuut-EP op het iconische Steel City Dance Discs, het label van Mall Grab. Een reeks uitverkochte platen en de lancering van zijn eigen Stay On Sight Recordings volgde, waarop een paar jaar later ook monsterhit 'Burn Dem Bridges' zou verschijnen. Met headline tours en uitverkochte sets door Australië, het Verenigd Koninkrijk, Europa en Noord-Amerika, is Skin On Skin ook als dj een niet te missen begrip in de technoscene geworden.

Elk jaar rond de jaarwisseling lost hij een cadeautje op de wereld af, een jaarlijkse mixtape vol eigen verloren tracks, demo's en edits die elke fan van Skin On Skin wel kan bekoren. Vorig jaar sloeg hij een jaartje over, waarvoor hij zich op Bandcamp excuseerde aan de fanbase. Hij maakt dit meer dan goed met de release van 2023; stuk voor stuk pareltjes om aan je playlist toe te voegen.

Tracklist

 1. Magic (Heaven Mix)
 2. Wake Up
 3. Stout Street
 4. Drugs On Tap
 5. A Kiss From Above
 6. Homecomin'
 7. Smoke In The Party
 8. Yeaight
 9. Kiwi Ice
 10. Betta Move
 11. Life 4 A Life
 12. Return
Kopfoto: © Skin On Skin

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête