Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Regal press pic

10/11/2021 / Sophie Daniels

Regal - RWYS Remixes Pt.01

Hij dropt het eerste remixpakket van zijn debuutalbum

Involve Records-baas Regal bracht deze week 'RWYS Remixes Pt.01' uit - het eerste deel van de drie remixpakketten van zijn debuutalbum, 'Remember Why You Started' dat in juli dit jaar uitkwam. Slam, PTU en Boston 168 zijn de drie verkoren voor de remixes.

Het Schotse duo Slam trapt af met hun herwerking van 'She Dances Alone'.  Opbeurende hoofdnoten zorgen voor contrast in het nummer, terwijl de sluwe acid-lijn overuren maakt. Vervolgens transformeert het Russische tweetal PTU 'Dealing With My Pain' in een waar dansvloerwapen. Deze zwaar geïndustrialiseerde remix maakt gebruik van een onophoudelijk diepe basdrum in combinatie met een indrukwekkende vocal. De Italiaanse Boston 168 sluiten af met hun interpretatie van 'Fearful Nights', waarbij ze het nummer in hun kenmerkend acid jasje staken.

'RWYS Remixes Pt.01' kwam uit op 5 november. Wanneer de volgende remix packages uitgebracht worden, is nog niet bekend. 

Tracklist

  1. A1 Slam - She Dances Alone
  2. B1 PTU - Dealing With My Pain
  3. B2 Boston 168 - Fearful Nights

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête