Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Ancient Methods

26/03/2020 / Sophie Daniels

Populaire club KHIDI lanceert label

Vieren doen ze met een Various Artists compilatie

Als je dacht dat Bassiani al geweldig was, wacht dan maar tot je Khidi hebt gezien. De club bevindt zich in een brug (Khidi betekent ook 'brug' in het Gregoriaans) die voordien gebruikt werd als technische werkruimte toen de Sovjet-Unie nog een nucleaire supermacht was.

Tegenwoordig maakt Tbilisi deel uit van het post-Sovjet Georgië maar het contrast tussen het dagelijkse leven en het nachtleven in blijft wel enorm. Negentig procent van de bevolking is christelijk, traditioneel en héél conservatief ingesteld. Dat zie je duidelijk terug in het straatbeeld; mensen slaan een kruis wanneer ze langs een kerk lopen.

Nu dat ook de clubs daar gesloten blijven door het Coronavirus, leek een label opstarten het ideale moment. Aftrappen doen ze met Various Artists 1, een compilatie met tracks van Ancient Methods, Phase Fatale, OTHR en Roman. Die twee laatsten zijn resident bij de club en voortrekkers van het label.

Hieronder kan je al voorproeven van 'Cradle The True Side Of Reality' van Ancient Methods.

Tracklist

A1 Ancient Methods - Cradle The True Side Of Reality
A2 OTHR - Damage Your Pain
B1 Phase Fatale - Cursing Losses
B2 Roman - Break The Matrix

De compilatie wordt op 10 april uitgebracht op vinyl en digitale platforms.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête