Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Perc

19/11/2017 / Fay Haelterman

Perc brengt EP uit met remixes van Bitter Music

Het doodgewoon volk dat van harde techno houdt was dol op Percs derde album, Bitter Music. Met tracks zoals I Just Can’t Win, dat als een maatschappijkritisch manifest uit je boxen knalde, of het geile Look What Your Love Has Done To Me, dat op een jaar tijd al menig dansvloer opzweepte - tijdens de sets van Amelie Lens, bijvoorbeeld - is die appreciatie dan ook compleet terecht.

15 december mogen we 2 EP’s verwachten met remixes van op zijn Bitter Music album. Perc, of Ali Wells, werkte daarvoor samen met zeven producers, en het zijn er verdorie niet van de minste.

Deze remix van Rat Run door Matrixxman kunnen we al gratis beluisteren. Niemand geeft graag gratis nummers weg, maar deze overtuigt je dan ook al snel om de EP te kopen.Zelf kijken we enorm uit naar een bijdrage van Dax J’s onstuitbare energie in ‘Unelected’. Welke tracks komen resoluut op jouw luisterlijst terecht?

Tracklist


EP01
A1. The Thought That Counts (Head Front Panel Remix)
B1. Chatter (Hodge Remix)
B2. Exit (Pessimist Remix)
Digital. I Just Can't Win (Dale Cornish Remix)

EP02
A1. Unelected (Dax J Remix)
B1. Wax Apple (Lucy Remix)
B2. Rat Run (Matrixxman Remix)

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête