Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Joseph Capriati Awakenings

12/07/2016 / Sophie Daniels

Vijf events waar je heen moet gaan tijdens ADE

Awakenings is een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Hun festival verzamelt elk jaar feestvierders uit alle hoeken van Europa en trakteert ze op zowel de strafste anciens als het meest verse nieuwbakken talent. Deze week heeft het ook zijn eerste lading events bekend gemaakt voor Amsterdam Dance Event. Voor de eerste keer gaan ze niet voor vier dagen feest, maar voor de volle vijf. Van 19 tot 23 oktober kan je genieten van de mooiste line-ups die ADE te bieden heeft.

19 oktober | Figure Nights

Op de openingsavond komt Len Faki langs met zijn Figure label. De line-up bestaat uit stuk voor stuk grote artiesten uit het technocircuit: Blawan, Cleric, Jeroen Search, Octave One, Rødhåd, Roman Poncet én Len Faki. Ja, allemaal op één en dezelfde avond. Voor ons veruit één van de beste line-ups die je kan samenstellen.

20 oktober | Drumcode

Avond nummer twee is voorbehouden voor Adam Beyer die met zijn Drumcode de zaal zal laten ontploffen. Hij neemt zijn vrouwtje Ida Engberg mee en nodigt ook nog enkele grote artiesten uit de Drumcode-stal uit zoals Alan Fitzpatrick, Dense & Pika, Mark Reeve en Nicole Moudaber.

21 oktober | Joris Voorn presents

Eigenlijk is vandaag het officiële begin van het weekend, een reden om te feesten dus. Rep je op vrijdag naar Joris Voorns avond in de Gashouder. Zijn affiche is wat gevarieerder, zo nodigt hij andhim, Apollonia, Kölsch en Minilogue uit voor de melodischere beats, Truncate zal de avond naar alle waarschijnlijkheid afsluiten met harde techno.

22 oktober | Joseph Capriati invites

Met alle energie die je nu nog over hebt, sleep je jezelf naar Joseph Capriatis avond. Hij nodigt Sven Väth, Pan-Pot, Dj Tennis, Flavio Folco, Luigi Madonna en Markantonio uit. Aan de line-up te zien zou dit wel eens een stevig avondje kunnen worden maar onder het motto we hebben maandag verlof trekken we ons daar nu eens niets van aan.

23 oktober | Closing Party

Vandaag begint het feestje al in de vroege avond. Van 18 tot 6 uur kan je er terecht voor een 12 uur durende technomarathon. Alleen het lezen van de namen doet ons al naar onze creditkaart grijpen om een ticket te scoren, want deze avond zal sowieso uitverkopen. Ben je er klaar voor? Hier komt ie: AnD, Ben Sims, Dax J, Haeken, Mike Storm, Oscar Mulero, Scuba en UVB. Een hele boterham maar wat een line-up jongens!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête