Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Blurred Boy

19/03/2017 / Sophie Daniels

#ONTDEKKINGVANDEMAAND: Blurred Boy

Blurred Boy is een live project van een bekende Franse producer. Welke bekende producer hij dan is, wil 'ie liefst nog even voor zichzelf houden. Hij is dus afkomstig uit Frankrijk en zit met zijn andere alias al ettelijke jaren in de technowereld. Met Blurred Boy wil hij teruggaan naar de basisbeginselen van het producen en louter live optreden.

Intussen releasete hij al op Variance en Plus Ultra en staat er nog heel wat nieuw werk op til. Zijn muziek is experimenteel, repetitief en industrieel en zit, voor wie goed luistert, bomvol detail. Al is zijn discografie op dit moment nog niet zo uitgebreid -hij startte het Blurred Boy project pas een dikke maand geleden- zien we heel wat potentieel.

Een fraaie ontdekking. Hieronder alvast een voorproefje van zijn kunnen.
 

Blurred Boy - Bitch Please


 


 

Blurred Boy - Awesome Bricks


 


 

Blurred Boy - Apollo 311


 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête