Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
You'll never rave alone

06/01/2021 / Sophie Daniels

Nieuw initiatief You'll Never Rave Alone steunt clubs, festivals en events op creatieve manier

Koop support merch en steun zo je favoriete club, festival of event

Kledingstukken van je favoriete band kan je in alle maten en vormen kopen, maar sinds deze week kan je ook support merch kopen om je lievelingsclub, -festival of event te steunen.

Joery Gysen en Patrick Urlings - organisatoren van Maze Festival en de gekende clubconcepten Atmoz en Diskoteka - lanceren namelijk een collectie met kledingstukken onder de toepasselijke naam You'll Never Rave Alone. De opbrengst dient om de muzieksector te ondersteunen. "Het doel is om fans en organisaties met elkaar te verbinden maar ook een positief signaal richting de getroffen organisaties te sturen", aldus Joery.

De verkoop van deze support kleding verloopt volledig online en dus corona-proof. De initiatiefnemers - met een bijzonder warm hart voor de eventsector - trekken de volledige handeling alsook de verzending en de IT-infrastructuur om het platform draaiende te houden.

Hoe werkt het?

Heb je een favoriete club, festival of event? En wil je die graag steunen in deze harde tijden? Dan kan je op het You'll Never Rave Alone platform een T-shirt, muts of hoodie kopen. Per verkocht item wordt de opbrengst aan jouw favoriete deelnemende festival, club of event geschonken. Je kan de kledingstukken online kopen via de website van You'll Never Rave Alone. Selecteer eerst een organisatie en kies dan je favoriete item.

Op amper twee weken tijd hebben al meer dan 30 organisaties zich aangemeld. Zo kan je onder andere 10 Days Off, Secret Garden of Complex steunen. Organiseer je zelf een event of festival? Dan kan je je hier aanmelden.