Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Katharsis 2016

02/06/2016 / Sophie Daniels

Geen ticket voor Dekmantel? Ga naar Katharsis!

Het is dit jaar al de tweede keer dat Reaktor en Damage Control de handen in elkaar slaan voor een technokraker van jewelste: Katharsis. Het feest gaat op zaterdagnacht 6 augustus door in Warehouse Elementstraat in Amsterdam en de line-up is meer dan een vreugdedansje waard.

Hun line-up verzamelt het meest rauwe technotalent van de afgelopen jaren, van jong tot oud, ze zijn allemaal present. Van ancien Adam X die als Traversable Wormhole van jetje komt geven tot de jonge hengst Killawatt die zijn strepen in de wereld nog een beetje moet verdienen.

Tommy Four Seven komt af voor een industrieel getinte set, hij is de afgelopen jaren uitgegroeid van aanstormend talent tot volwaardige headliner. Ancient Methods doet het dan weer live net als vele anderen op de affiche.

Stanislav Tolkachev is een producer die lid is van het Trip-label van Nina Kraviz. In ons land is ie nog niet aan de bak gekomen dus reden te meer hem hier al eens voor te checken voor hij België verovert. Zijn plaat I Will Not Pee In The Pool kon op veel bijval rekenen en het betekende ook het begin van zijn internationale carrière.Vooral de act waar AnD, Shapednoise, D.Carbone en Ascion een crew vormen als D.A.S. D.A. is er eentje om naar uit te kijken. Het is de eerste keer dat ze alle vijf samen achter de decks staan en het belooft een enorm harde set te worden als je naar de leden kijkt.

Ook Paula Temple heeft ons hart helemaal veroverd na haar passage in de Fuse tijdens de vorige KNTXT-editie van Charlotte De Witte. Paula is één van de R&S paradepaardjes en gaat de donkere, industriële hoek in. Check bijvoorbeeld het anthem Gegen en je snapt wat we bedoelen.

Dus, heb je geen tickets voor Dekmantel? Ga dan hier naartoe. We beloven bij deze, het wordt een nacht om nooit te vergeten.

Katharsis 2016 is here.

Posted by Katharsis on Wednesday, May 25, 2016

 

De volledige line-up

Ancient Methods (live)
D.A.S. D.A. live (AnD, Shapednoise, D. Carbone & Ascion)
Headless Horseman (live)
Killawatt
Paula Temple
Fatal Light Attraction live A/V (Samuel Kerridge)
Sigha (live)
SNTS (live)
Stanislav Tolkachev
Tommy Four Seven industrial set
Traversable Wormhole (live) (Adam X)
Vatican Shadow (live)
Xosar (live)

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête