Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Helena Hauff

19/02/2021 / Manuel Herrera Crespo

De beste nieuwe releases van deze week (#18)

Je wekelijkse portie nieuwe muziek

747- Does Anybody Remember Laughter [Aquaregia Records]

Goochelen met cijfers en klanken op een vrijdagmiddag? Het kan. De Canadese 303-vrituoos, 747, neemt je met 'While my 303 gently weeps' mee op een melancholische vlucht langs het moederbord van zijn 303. Bij de B2, 'Does Anybody Remember Laughter', vliegen de acid-chips in het rond, terwijl nanobots de percussie en strijkers bespelen.

KETBOI69 - Freq U All Nite

Klaar voor de meest iconische, meest epische en meest geniale videoclip die 2021 u reeds heeft voorgeschoteld? KETTAMA en Partboi69 smelten samen tot KETBOI69 en serveren u een pikant allegaartje van wat de naam doet vermoeden. De komende 4 minuten en 43 seconden kunnen uw leven drastisch veranderen.

MCR-T – I’VE BEEN WAITING [Live From Earth]

Wie reeds kennis maakte met Live From Earth, heeft ongetwijfeld baardenlikkend uitgekeken naar MCR-T‘s aanstaande EP '4 THA CULTURE'. Met 'I’ve been waiting', transformeert hij Foreigner‘s sample om tot een plaatje waardoor zelfs Marc van Ranst de discotheken zou heropenen.

BXTR – Mechanized Behaviour [Life in Patterns]

Het beste label met slechts 184 instagram volgers is ongetwijfeld Ferdinger's Life in Patterns. Vandaag brengt het in Parijs gevestigde label zijn vierde EP 'Spektrum' uit. Zocht je nog de ideale track om je emoties terug onder controle te krijgen na het kijken van Framing Britney Spears? Dan is de BXTR's 'Mechanized Behaviour' de plaat voor jou!

Krl Mx – What Does The Bible Say About My Ex [Ismus]

Je volgende dosis vrijdagmiddag-techno wordt geïnjecteerd door een van de meest veelbelovende artiesten van het moment. Wat Erling Braut Haaland is voor het voetbal is Krl Mx voor de technoscene. Deze Fransman bracht twee weken geleden zijn 'FC Arrogance' uit op het Berlijnse Ismus. Hieronder leer je meer over het oude testament, het nieuwe testament en je ex.

Maharti – A Girl Called Tom (Kaltblume Remix) [Ket Robinson]

Vervolgens keren we terug naar eigen bodem waar Maharti komende maandag zal releasen op Ket Robinson. Dat we in de toekomst nog meer zullen horen van Maharti staat vast, maak hier alvast kennis met deze polyvalente producer uit eigen bodem.

Helena Hauff & The Exaltics – Creatura [Solar One Music]

Afsluiten doen we met enkele goden der electro. Wanneer mevrouw Hauff samenwerkt met de heren van The Exaltics kunnen we niet anders dan reikhalzend uitkijken naar het resultaat. Geniet hieronder even met ons mee!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête