Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
kast:st

15/12/2020 / Sophie Daniels

De beste nieuwe releases van deze week (#16)

Je wekelijkse portie nieuwe muziek

Agents Of Time - Midnight Drive In Santiago [Afterlife]
Na hun debuut op Afterlife in 2018 met Forest Of Lies, is het trio weer helemaal terug met deze nieuwe EP.

EKLPX - Your Trouble EP [Skryptöm]
Vorige week releasete EKLPX haar eerste EP op Skryptöm. De Parijse producer is de nieuwste singing bij het Franse label. Wij mochten vorige week haar track Where Are You als eerste op de wereld loslaten.

Giulio Maresca - Parallel Vision [PYTECA]
Onder het motto: onbekend is onbemind hengelen we deze week de Italiaanse producer Guilio Maresca binnen met zijn Parallel Vision EP op PYTECA. Maresca is in een ander leven vooral bekend als visuele artiest en maakte al composities voor onder andere Sonar Festival.

Various Artists - We Are Not Alone Pt. 2 [BPitch]
Ellen Allien is terug met We Are Not Alone, een driedelige compilatie met ieder 11 tracks. Op dit tweede deel staan artiesten als Inhalt Der Nacht, SHDW & Obscure Shape en Rebekah. Die laatste is ook meteen onze favoriet van de compilatie.

KAS:ST - A Magic World [Afterlife]
Het Parijse duo KAS:ST kondigt afgelopen week hun tweede full album aan. Een album dat vol staat van verrassingen.

ANEW - Airborne [ANEW Records]
Het geheime artiestenduo ANEW kondigde afgelopen week hun nieuwe EP aan mét remix van de Spaanse technotrots Tensal. Die laatste is de ene helft van het Exium duo dat al releasete op labels als PoleGroup, Slam en Soma.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête