Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto

16/10/2020 / Sophie Daniels

De beste nieuwe releases van deze week (#14)

Je wekelijkse portie nieuwe muziek

Lokier - Preech [Light Strike]
Voor de fans van Cera Khin, Identified Patient en Silant Servant. Dit opkomend Mexicaans talent brengt haar eerste EP uit voor Light Strike.

Yves Deruyter - Calling Earth (UMEK Remix) [1605]
De originele track is al 20 (!) jaar oud en werd gezien als dé track die het clubleven in de vroege jaren 2000 kleurde. Nu brengt UMEK er een modernere versie van.

NTO - Lac de Soi [Cercle Records]
Normaal gezien werd hij deze tijd van het jaar samen met Stereoclip ontvangen in de Fuse, maar gelukkig moeten we niet volledig op onze honger blijven zitten. Deze nieuwe van NTO werd gereleased op het gloednieuwe label van Cercle, vergezeld van een majestueuze livesessie op 2000m hoogte op de Lac de Soi in les Dents du Midi, Zwitserland.

Various Artists - We Are Not Alone Pt. 1 [Bpitch]
Ellen Allien en het BPitch team stellen een compilatie samen van maar liefst 33 tracks van onbekend Berlijns technotalent. Dit is het eerste deel met 11 tracks.

Reid Willis - Finger to Pulse [Mesh]
Finger To Pulse, de eerste van drie singles van Reid Willis' eerste albumrelease op Mesh, getiteld Mother Of, is een mix van filmische melodieën, huiveringwekkende vocale samples en daverende percussie. Het volledige album verschijnt in november.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête