Overslaan en naar de inhoud gaan
menu

01/09/2016 / RAISA MOUREAU

Waarom SXM festival 2017 nu op jouw bucketlist moet staan

De festivalzomer zit er bijna op en het is weer veel te lang aftellen tot we weer in het zonnetje op heerlijke techno kunnen dansen. Of toch niet? Wat als wij jou vertellen dat je gewoon in maart al gegarandeerd bij 30°C onder een stralende zon kunt genieten van top notch techno? Behalve dat zijn er ook palmbomen, wit zand en een appelazuurblauwzeegroene heldere oceaan. Ja echt waar, de hemel op aarde wordt werkelijkheid op SXM festival, volgend jaar van 15-19 maart in Sint Maarten!

Het festival maakte een intrede in maart 2016, en wat voor één. Op hun eerste editie mochten ze namen als Adriatique, Jamie Jones, dj Tennis, Dubfire, Guy Gerber, Maceo Plex en Patrick Topping ontvangen. Heel wat klinkende technonamen voor een eerste editie. Tja, we begrijpen die dj's wel, wij zouden de Caraïben ook niet zo erg vinden als decor voor een werkdag. Op de line-up van 2017 is het nog even wachten maar we verwachten dat ze zichzelf zullen overtreffen.

Hieronder een impressie van hoe het er dit jaar aan toe ging. Open connections.be en airbnb.be al maar even in je tabblad want dit is er eentje die je niet mag missen.