Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Ohm

17/09/2017 / Sophie Daniels

Waarom je sowieso een kijkje moet gaan nemen op 5 years Ohm

Op 23 september viert Ohm zijn vijfde levensjaar. En dat dat niet onopgemerkt voorbij mag gaan, wordt wel heel letterlijk genomen. Als technoliefhebber is dit het feestje waar je moét bij geweest zijn. En als je daar nog niet van overtuigd bent, geven wij je wel een paar redenen om toch te gaan.

Reden 1: elke artiest speelt een back 2 back set


Dat twee artiesten al eens als back 2 back act worden geboekt, is meer dan een normale zaak. Maar als je hele line-up uit rug aan rug sets bestaat, dan kan je jezelf wel behoorlijk out of the box noemen. Onze tip: Abdulla Rashim b2b Acronym.

Reden 2: er is een rooftop


En daar kan je al vanaf 13 uur je beste danspasjes bovenhalen. Onder andere Innershades, Robert D en Bafana staan er op de rol. Het feestje duurt tot 22 uur, daarna kan je indoor verder je ding doen.

Reden 3: Antigone b2b Kr!z


Antigone is kind aan huis bij Token, Kr!z is de labelbaas bij Token. Een betere combinatie bestaat haast niet. Hieronder kan je Antigone's recentste bijdrage beluisteren.


Reden 4: Yotam Avni


Een relatief nieuwe speler in de scene. Yotam Avni mag zonder overdrijven Tel Avivs best bewaarde geheim genoemd worden. Sinds vorig jaar zit 'ie ook bij het Stroboscopic Artefacts label van Lucy, meteen ook degene waar hij een b2b-set mee speelt op Ohm.

Reden 5: Ohm viert zijn 5e verjaardag


En dat is altijd wel een beetje speciaal. Verwacht je aan een dromerige setting, top notch decoratie en één groot feestgebeuren dat tot in de vroege uurtjes doorgaat.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête