Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

10/03/2016 / Sophie Daniels

Staalhard en Belgisch: Kijumba - Werk

In december 2015 pakte hij de eerste plaats op de befaamde DJ-mania contest en daarna is het alleen nog maar bergop gegaan voor Kijumba. Hij werd lid van de Taub-familie, heeft deze zomer een plaats te pakken op Extrema Outdoor én hij laat zijn bookings sinds kort regelen door Crossing Borders.

Ondanks zijn jonge leeftijd, horen we veel old school invloeden in z'n nummers voorbij komen. Dat was zo met zijn eerste Oblivium EP, die in oktober op Taub uitkwam, en geldt ook voor deze nieuwe track. Al vanaf de eerste seconde waren we verkocht.

De acid deuntjes zijn te danken aan z'n TB-3, de rest is afkomsting van de Roland 909. "Het doel is om meer analoog te werken" aldus Jannick. Fantastisch om zo'n jong talent dit te zien doen. Wij kijken uit naar meer!Foto door Magali Merzougui

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête