Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Ruhbarb

07/01/2017 / Sophie Daniels

Ruhbarb toont talent op Andre Kronerts ODD EVEN

Dat Frankrijk de laatste jaren weer hoge toppen scheert in de techno scene, kan je amper ontkennen. UVB, Marla Singer, Zadig, Antigone, Scan X, Polar Inertia,  ... allemaal groeiden ze op met bonjour en zijn nu te spotten in zowat elke coole club in Europa.

Ruhbarb lijkt op het eerste zicht een nobele onbekende, maar eigenlijk is dit een alias van een gevestigde waarde. Wie? Dat weten we tot op heden ook nog niet.

Zijn Amorpha EP komt uit op ODD EVEN, het label van Andre Kronert. Hijzelf bracht al platen uit op Len Faki's Figure en gaat al jaren mee in de scene. De nummers hebben een spacey, emotionele techno toets. Amorpha en Field zijn volgens ons de topnummers van de vierdelige EP.

De EP komt uit op 31 januari op ODD EVEN.

Tracklist

A1 - Amorpha
A2 - Field
B1 - Hetre
B2 - Echoes

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête