Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Paula Temple

18/11/2016 / Sophie Daniels

Rrose, Paula Temple, SØS Gunver Ryberg en Aïsha Devi delen muziek op nieuwe EP

R&S koningin Paula Temple heeft haar tweede release van de Decon/Recon serie klaar. De Britse -nu gevestigd in Berlijn- staat bekend om haar brute en losgeslagen vorm van techno die ze iedere keer met passie weet over te brengen. De interactie met haar publiek beperkt Temple niet enkel tot haar optredens. Wie YouTube afspeurt, stuit al snel op verschillende video’s waarin ze stap voor stap uitlegt hoe ze sommige van haar meest markante nummers tot leven heeft gebracht. De madam is van alle markten thuis.

Deze keer nodigde ze SØS Gunver Ryberg, Aïsha Devi en de Amerikaanse geluidskunstenaar Rrose uit voor haar nieuwste EP. Voor de eerste release -vorig jaar- werden rRoxymore, Oni Ayhun en Planningtorock opgetrommeld.

De EP bestaat uit vier tracks waarop elke producer iets in de pap te brokken had. Ze werkten verder op mekaars geluid en in elk nummer hoor je dus iets van elke artiest. De collaboratieve Decon/Recon#2 EP komt in januari uit op haar eigen Noise Manifesto label.

Tracklist

A1 DR2-1
A2 DR2-2
B1 DR2-3
B2 DR2-4

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête