Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

19/07/2016 / Sophie Daniels

RIMBU is terug met Bas Mooy, Ansome en 138

Nadat ze eerder de leden van SLAM uitnodigden -waar ook de helft van MORD bij zat-, is het dit keer tijd voor die van het MORD-label. Ansome komt voor de tweede keer terug, dit maal voor een back to back sessie met Keepsakes. Ook Bas Mooy, patron van het MORD-collectief, staat op de affiche.

Al van bij hun eerste editie, wisten we dat RIMBU een mooi concept ging worden. Hun plaatje klopt ook volledig: van de muziek, en de aankleding tot de visuals en de huisstijl. Alsof ze al jaren bestaan. We waren al verrast door de line-up van hun eerste schouwspel, en die lijn hebben ze ook deze keer volledig weten door te trekken.

Hun tweede editie gaat door op 16 september in de Kompass club in Gent. Tickets kan je voor €12 scoren en zullen binnenkort beschikbaar zijn.

Line-up

Bas Mooy
Ansome b2b Keepsakes
138
Endlec
TWAN

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête