Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
SNTS

26/12/2016 / Sophie Daniels

RIMBU slaat SNTS, I Hate Models en RVDE aan de haak

We voorspelden het al in onze driedelige gids die we een paar maanden geleden online gooiden: RIMBU groeit stilaan uit tot één van de meest innoverende technoconcepten van ons land. Ondertussen zijn ze al toe aan hun vierde editie, na eerder met namen als Bas Mooy, Ansome, UVB en Tinfoil te gooien.

Op 18 februari is Kompass in Gent weer voor een avond in handen van RIMBU. En ze zijn er weer in geslaagd een geschifte line-up samen te stellen. Zo zakken de eerder anonieme maar geniale SNTS, I Hate Models en RVDE af naar de Arteveldestad. SNTS stampte zopas zijn tweede label uit de grond, Sacred Court, en bracht een fantastisch album op de markt. De man is altijd gekleed in zwart gewaad en bijhorend mysterieus masker en kan techno nog bloedstollender laten klinken dan de naarste horrorfilm.

2016 was een hels jaar voor de Franse I Hate Models. Met zijn Warehouse Memories EP op Emmanuels ARTS overtuigde hij alles en iedereen van zijn unieke sound en neemt ons mee met uitstapjes richting industrial techno, EBM, rave en ambient. Ook het Italiaanse duo RVDE viert zijn debuut in België. Ze maakten al platen voor T/W/B en Pls.Uk en zelfs Mark Broom remixte een nummer van hen.

Ook de Anthro, 74185# en onze Belgen [KRTM] & TWAN staan achter de draaitafels. Tickets zijn vanaf binnenkort te koop!

Line-up

SNTS Live
I Hate Models
RVDE
Anthro Live
[KRTM] & TWAN Live
74185#

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête