Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Max_M

03/06/2016 / Sophie Daniels

Regis, Stanislav Tolkachev en Samuli Kemppi eren Max_M met compilatie

Max_M is een Italiaanse techno producer die vorig jaar de strijd verloor tegen kanker. Hij was als sinds 2009 labelbaas van M_REC LTD en gunde artiesten als Aiken, Bas Mooy, Cassegrain, Forward Strategy Group, Regis, Silent Servant en Henning Baer een release op het label.

Het label eert met zijn laatste release het overlijden van Max_M. EMME zal uit acht tracks bestaan. Onder andere Stanislav Tolkachev, Samuli Kemppi, Wrong Assessment, Fabrizio Lapiana en PVS droegen bij aan de compilatie. Ook Regis herwerkte een nummer van de compilatie. Allen waren goede vrienden hem. De mix draagt de naam EMME, genoemd naar één van de bijnamen van wijlen Max_M.

De compilatie komt uit op 15 juni en zal enkel op vinyl te verkrijgen zijn. Onderstaande was het laatste bericht dat Max_M op zijn Facebook postte. Forever in our hearts. 

It is with great regret that i need to let you know that, due to health problems i had to cancel my gig at Tresor.Berlin...

Posted by Max_M on Wednesday, May 20, 2015

 

Tracklist

A1. A&S - Random Thoughts
A2. Fabrizio Lapiana - Between Here And There
B1. Overall Severity - Rossella
B2. Overall Severity - Rossella (Regis Remix)
C1. PVS - Thanks For Being There
C2. Samuli Kemppi - Picture On The Wall
D1. Stanislav Tolkachev - Sad But I Know
D2. Wrong Assessment - Robin 7288

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête