Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

08/03/2016 / Sophie Daniels

Recondite komt met nieuwe EP

Driewerf hoera want Recondite kondigde vanmorgen aan dat hij later deze maand zijn eerste EP van 2016 uitbrengt op het alombekende Hotflush-label.

Het was al van 2014 geleden dat Recondite nog eens een plaat maakte voor het label van Scuba. Caldera was toen de naam en het werd een enorme hit -en dat is een understatement, het werd overal platgedraaid. Sindsdien wordt hij in één adem genoemd met notoire labels als Life And Death, Acid Test en Innervisions én staat bekend om z'n mengeling van dubby techno en progressieve constructies.

Zijn haast meditatieve, zorgvuldig opgebouwde platen worden in binnen- en buitenland geroemd, maar ook zijn livesets eindigen de laatste jaren geregeld boven aan gezaghebbende lijstjes. Wil je hem zelf aan het werk zien? Op 27 maart komt hij in Labyrinth Club het beste van zichzelf geven, een niet te missen feestje!

Hieronder kan je een preview van zijn nieuwste pareltjes beluisteren.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête