Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Thrill Jockey

05/09/2022 / Sophie Daniels

Pariah en Blawan lanceren nieuw alias Persher

Hun eerste mini-album komt eind oktober uit.

Pariah en Blawan. Zowel solo als in duo maakten ze de afgelopen jaren enorm veel indruk.

Zo werd Pariah na zijn release op het Belgische R&S label meteen gekatapulteerd tot hét spannendste technotalent uit de UK scene. Blawan op zijn beurt maakte met zijn industriële techno menig clubs wereldwijd onveilig. Samen vormen ze sinds 2011 de tandem Karenn, een project waarbij hun opstelling volledig toegepast is om live te spelen.

Tijd voor een tweede project, deze keer genaamd: Persher. Volledig geïnspireerd op hardcore, punk en metal.  'Een echt liefdeswerk en iets waar Jamie en ik over praten sinds we meer dan tien jaar geleden voor het eerst vrienden werden', aldus Pariah. Die laatste ontfermt zich over gitaar en bas, terwijl Blawan de vocals op zich neemt.

Eind oktober releasen ze hun eerst mini-album, 'Man With The Magic Soap', waarvan de eerste track nu al te beluisteren is. Het album wordt gereleased op het label Thrill Jockey.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête