Overslaan en naar de inhoud gaan
menu

12/04/2016 / RAISA MOUREAU

Ostend Beach pakt uit met fantastische line-up

7 is een geluksgetal, en wij worden gelukkig van de line-up van de 7e editie van het Ostend Beach Festival op 9 en 10 juli 2016. Want geef nu toe, wat is er leuker dan met de voetjes in het zand dansen, al slurpend van een frisse cocktail met de zon die ondergaat in de zee? En dan hebben we nog niets over het gezelschap gezegd…De line-up van Ostend Beach Festival blaast ons van onze sokken. Maar liefst 65 verschillende artiesten zullen plaatsnemen achter de 8 verschillende podia. Onder andere Decadance, Krush Club, Café d’Anvers/Sirkus, Magazine Club en The Greatest Switch zullen een stage hosten op het strand van Oostende.

Voetballiefhebbers die nog twijfelen omdat ze anders de match van de Rode Duivels zouden missen, mogen opgelucht ademhalen. Ostend Beach voorziet een Rode Duivel zone met een groot scherm waarop je al dansend op muziek van onder andere Dave Lambert geen minuut moet missen!

En voor wie gaan wij?


Wij willen op deze tweedaagse het liefst in het gezelschap vertoeven van Marco Bailey, Sven Väth, Green Velvet, Kölsch, Nicole Moudaber, Ilario Alicante, Joris Voorn, Patrick Topping, Amelie Lens, Function, Marcel Fengler en Bollen & Fichtner.

Tickets kopen kan je hier.