Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Oscar Mulero

17/06/2016 / Sophie Daniels

Oscar Mulero brengt nieuwe EP uit op Faut Section

Met al meer dan twintig jaar ervaring op de teller en twee labels op zijn naam is Oscar Mulero een artiest om tegenop te kijken. De Spaanse grootmeester bracht met zijn populaire PoleGroup label al heel wat grote namen naar voor zoals Pfirter, Exium en Kwartz. Zijn nieuwe EP brengt hij uit op het Faut Section van Lewis Fautzi, die meteen ook bijdroeg aan twee tracks.

Elementary Geometry EP bestaat uit drie tracks van de man zelf en twee remixes van Lewis Fautzi. Van het eerste nummer Dematerialization horen we dus twee versies, waarvan die van Lewis Fautzi toch onze voorkeur draagt. Hij stompt iets meer door terwijl Oscar voor een minder diepgaande bass koos.

Voor Reduction And Synthesis geldt hetzelfde liedje. Dromerige ongepolijste techno zoals een technomeester het zich beaamt. Beide versies krijgen een staande ovatie. Voor de digitale kopers zit er ook nog de bonus track Structural Purism bij. Een rechttoe rechtaan nummer.De EP is vanaf 17 juni te verkrijgen in je lokale platenzaak, of op het internet.
 

Tracklist

Oscar Mulero - Dematerialization
Oscar Mulero - Dematerialization (Lewis Fautzi Remix)
Oscar Mulero - Reduction And Synthesis
Oscar Mulero - Reduction And Synthesis (Lewis Fautzi Remix)
Oscar Mulero - Structural Purism (Bonus Digital)

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête