Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Oasis Festival

25/01/2018 / Sophie Daniels

Oasis Festival maakt eerste namen bekend

Het Marokkaanse festival, dat van 14 tot 16 september plaatsvindt, zet onder andere Actress en Rødhåd op de rol.

Oasis Festival was de eerste in zijn soort in Marokko en heeft in de vier jaar sinds hun bestaan een hoge standaard gezet. Het biedt niet alleen headliners van wereldklasse, maar het doet dit met echte stijl en focus op productie. Het palmboomrijke resort ligt aan de voet van het Atlasgebergte en beschikt over zwembaden aan het podium, mooie tropische tuinen en een prachtig uitzicht op het adembenemende Noord-Afrikaanse landschap.

Op de affiche staat Carl Cox als headliner samen met acts waaronder Actress x Mount Kimbie B2B DJ Set, Avalon Emerson, Derrick Carter B2B The Black Madonna, Jessy Lanza (DJ Set), Nastia, Octo Octa, Paula Temple, Rødhåd, Tim Sweeney en William Djoko.

Hieronder zie je hoe het er vorig jaar aan toe ging.

https://www.youtube.com/watch?v=aItQ2BmLppo

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête