Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Vakula

07/05/2019 / Sophie Daniels

Nina Kraviz, Peggy Gou, Nastia en The Black Madonna woedend om seksistisch artwork

Vakula vond het een goed idee om de dames op de cover met een enorm penis spaceship te plaatsen.

De Oekraïense producer kwam vorige week in opspraak n.a.v. de cover van zijn nieuwste plaat 'Per Aspera Ad Astra'. De EP die hij maakte onder zijn Rocco Siffredi alias - een naam ontleend van een Italiaanse pornoster nota bene, is al uit sinds februari dit jaar maar pas in maart werd het artwork bekend gemaakt. Een artwork dat niet in goede aarde viel bij The Black Madonna, Nastia, Peggy Gou en Nina Kraviz.

De cover van de release toont de vier vrouwelijke producers met draden die aan hun hoofd zijn bevestigd tijdens het besturen van een penisvormig spaceship. Of in de woorden van Vakula zelf: "I dedicated this project to my beloved women, where we tried to portray the most beautiful dick that those girls on the cover could ever meet." Vakula maakte zijn Instagram privé na het bericht.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête