Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

01/11/2016 / Sophie Daniels

Nieuw Nederlands label Infinite Pleasure maakt entree met versgeperste lading Lo-Fi

Vandaag presenteren we jullie de eerste release op Infinite Pleasure, een nieuw Nederlands label opgericht door een van de leden van het Rotterdamse Triphouse collectief, dat onder meer bekend staat voor z'n vinylshop en stevige feestjes.

De spits wordt afgebeten door SZCH, de Kroatische producer die eerder dit jaar ook de eerste release op LLL, het sublabel van 777 Recordings, voor z'n rekening nam. Ook deze keer levert hij een lading Lo-Fi house van de bovenste plank.

De doffe beats, funky basslijnen en upgepitchte vocals zorgen voor een aanstekelijke EP die doet denken aan Folamour en Deejay Astral. Een favoriete track kiezen is moeilijk, de hele plaat klinkt gewoon lekker, maar als het écht moet, gaan we voor 'Come Back', een heerlijk upbeat nummer rond een sample van The Sylvers. Wij konden het alvast niet laten om spontaan een bescheiden danske te placeren.

De Brzi Boogie EP van SZCH op Infinite Pleasure wordt verwacht in december.

Tracklist

A1 - Feels
A2 - No One
B1 - Come Back
B2 - Lover

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête