Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto van MODUL'AIR

18/10/2024 / Maxime Mach

MODUL'AIR blaast Gentse Spoorloods nog een laatste keer nieuw leven in

Met twee daytime warehouse raves op 1 en 2 november.

Op 1 en 2 november organiseert MODUL'AIR twee energieke daytime warehouse raves in de Spoorloods in Gent. Deze verlaten autogarage vlakbij Dok Noord opent dan voor een laatste keer haar deuren voor het publiek, wat een bijzonder moment markeert voor de Gentse loods en elektronische muziekscene. Het ruwe, industriële en onbewerkte karakter van de loods zal dan de hoofdrol spelen tijdens de sets van artiesten als Anetha, VEL, Benwal en Diffrent

Foto van MODUL'AIR, gemaakt door Farah Lieten
© Farah Lieten
Foto van MODUL'AIR, gemaakt door Farah Lieten
© Farah Lieten

De Gentse Spoorloods bewees vorig jaar al dat het een ideale locatie is voor evenementen met brommende bassen en dansende bezoekers tijdens de succesvolle editie van Boiler Room 2023. Met het definitieve einde in zicht krijgen bezoekers nu nog één keer de kans om de energie van deze bijzondere locatie te beleven. 

Foto van MODUL'AIR, gemaakt door Céderic Vandenberghe
© Céderic Vandenberghe

Mama Told Ya op vrijdag 1 november

Het weekend wordt afgetrapt door het evenement met de Mama Told Ya-familie. Dit experimenteel en samenwerkingsgericht label, opbericht door Anetha, dient als platform voor onderzoek en creatieve vernieuwing binnen de elektronische muziek. Zo streeft het label ernaar om haar artiesten uit hun comfortzone te halen door hen te laten samenwerken en elkaars werelden te verkennen. 

Om de Gentse dansvloer van muziek te voorzien op vrijdag neemt het Franse label enkele van haar paradepaardjes mee. Zo komen Anetha, ABSL, VEL en Salome langs, bijgestaan door twee opkomende talenten van eigen bodem: Trillosta en Moker

Het evenement op zaterdag 2 november met Pegassi, Benwal, Diffrent, Helena Lauwaert, Janis Zielinski, Ollie lishman en MIAMOR is reeds uitverkocht. 

Wie graag deel uitmaakt van dit laatste hoofdstuk in de geschiedenis van de Gentse Spoorloods kan hieronder de ticketlink voor het Mama Told Ya evenement vinden. Voor Sweet Nothing begeef je je best richting Ticketswap. 

Kopfoto: © MODUL'AIR