Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Dixon

14/12/2016 / Sophie Daniels

Moderat, Ben Klock en Dixon komen naar Lowlands

De eerste namen voor de vijfentwintigste editie van je het Nederlandse Lowlands Festival zijn bekend. De kaartverkoop gaat meteen van start met een puike Early Bird-actie waarbij een ticket €165,- (excl. servicekosten) kost. Naast alternatieve bands als The xx, Flume en Editors, komen er ook heel elektronische acts langs.

Zo staat Moderat te blinken op de affiche. Het Berlijnse supercombo Modeselektor + Apparat dropte begin 2016 zijn sterkste album tot nu toe. Te verwachten? Rauwe techno meets songwriter-electronica.

Ook Ben Klock heeft zijn aanwezigheid voor het Nederlandse festival bevestigd. Met zijn tijdloze kennerstechno met diepe grooves en een bloedspannend verhaal, verovert hij al jaren het publiek in Europa. En de complimenten van Berghain en het label Ostgut Ton, waar deze Berliner al jaren resident is.

Als derde hebben we Dixon. De Duitse dj/producer en mede-oprichter van het bazenlabel Innervisions heeft een patent op euforisch lekkere deephouse en techno en werd dit jaar opnieuw verkozen tot beste DJ van 2016 door Resident Advisor.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête