Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Labyrinth Open Croatia

08/12/2016 / Sophie Daniels

Labyrinth zoekt avontuur op in Kroatië

Ze zijn haast niet meer weg te denken uit het Belgische nachtleven en hebben elk weekend de meest populaire artiesten over de vloer. Waar Antwerpen voordien niet in slaagde, lijkt in Hasselt een schot in de roos.

Alsof het allemaal nog niet zotter kan, trekt Labyrinth volgende zomer richting Kroatië voor hun eigen vierdaags festival. Van 8 tot 11 juli zal de stad Omis helemaal omgevormd worden tot een creatieve hub waar menig muziekliefhebber kan genieten van workshops, bootfeestjes, lekker eten, ...

Naast de hoofdactiviteiten van het festival die hoofdzakelijk bestaan uit optredens van internationale DJ’s en live performances, zal er ook plaats zijn een serie interactieve Q&A’s, zakelijke discussies, keynotes, netwerksessies met als doeldigitale trends en nieuwe technologieën te highlighten. Een beetje zoals ADE, maar dan in't klein.
 Tickets zijn nu nog niet te koop, maar je kan je wel al opgeven om bij de eerste te zijn die een ticket kan kopen. Het festival is slechts toegankelijk voor een bepaald aantal personen, dus snel zijn is de boodschap!
 

[su_button url="https://www.facebook.com/labyrinthopen/?fref=ts" target="blank" style="ghost" background="#1adba1" color="#1adba1" size="5" radius="round" text_shadow="0px 0px 0px #000000"]EVENT[/su_button] 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête