Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Electric Rescue

23/01/2018 / Sophie Daniels

Kmyle en Electric Rescue vormen nieuw technoduo

Laval is het nieuwe project van de Franse producers Kmyle en Electric Rescue. Het Franse duo leverde eerder twee geweldige nummers voor de 'Patch'-serie van Stockholm LTD, 'Emotion Machine' en 'Spitshine'. Nu is het tijd voor hun allereerste solo EP.

Kmyle stond laatst nog in de schijnwerpers in ons lijstje van artiesten die het gaan maken in 2018, Electric Rescue is het alter ego van Antoine Husson en wordt beschouwd als één van de topartiesten in Frankrijk. Hij is labelhoofd van Skryptom, Erratom Records en Calme Records, party promotor van verscheidene feestjes in Rex Club en de ene helft van MÖD3RN.

Nu hebben beide heren de krachten gebundeld voor hun nieuw project Laval. Hun eerste solo EP 'Twsr' is een gevarieerde selectie van briljante en tijdloze techno en ligt vanaf 23 januari in de rekken op naam van Stockholm LTD, het label van Pär Grindvik.

Tracklist

A1 - Twsr
A2 - Purple Reed
B1 - Heart Of The Sea
B2 - Transsiberian

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête