Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

14/09/2016 / Sophie Daniels

Kaskaderi zoekt nieuw talent!

Kaskaderi -stuntman in het Tjeschies- is een Belgisch digitaal label dat binnenkort zijn eerste verjaardag mag vieren. Het stunt dan ook met puike releases van eigen bodem. Zo staan artiesten als HNDRK, I Can't, TWIST3D, DaGeneral, Linear Straight, Frank Bauduin en Whizz te blinken in hun portfolio. Ook onze nationale held Goldfox nam al regelmatig releases op in zijn wekelijkse playground mix op Studio Brussel.

Een label met een scherpe neus voor techno, maar niet vies van de bredere genres. The Ride van Whizz vonden we eerder in het tech-house milieu terug -met een idem dito remix van de in Munchen gebaseerdee Joseph Disco- terwijl de Frank Bauduin release zich dan weer in de kijker speelde bij artiesten als Siopis. Eerder minimal techno gerelateerd qua genre. Philippe Ralos gaat dan weer de housy richting uit.

HNDRK en I Can't maar ook TWIST3D en DaGeneral zitten dan weer pal op de techno kar. Zeer breed dus, als het maar goed is, dat is de leuze die Kaskaderi hanteert. Om hun eenjarig bestaan te vieren brengen ze release nummer 010 uit in compilatie vorm. Op deze compilatie kan ook jij verschijnen, denk je dat jouw track een knaller van formaat is? Stuur hem dan als de bliksem naar kaskaderirecords@hotmail.com.

Praktische info


Beatport
Facebook

Artwork: latypografille

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête