Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Kappa Futur Festival

27/06/2016 / Sophie Daniels

Kappa Futur Festival maakt line-up nog pittiger

Kappa Futur Festival heeft net nog een reeks nieuwe namen toegevoegd aan hun feestgebeuren op 9 en 10 juli. Het festival vindt plaats in het Parco Dora, een post-industrieel groen terrein in het centrum van Turijn, en dit al jaarlijks sinds de eerste editie in 2011. Het KFF, zoals het bij de fans vaak klinkt duurt twee dagen in de open buitenlucht, met het doel om plaats te geven aan de elektronische geluiden op een locatie die zowel Turijns industriële verleden en beloftevolle toekomst combineren.

Na eerder al artiesten als Chris Liebing, Sven Väth en Nina Kraviz bekend te maken, komen er daar nu twee weken voor het festival nog enkele grootmachten bij. Op dag één worden Marco Carola, Monika Kruse, Raresh en Sam Paganini uitgenodigd. Ben Klock, Ellen Allien en Nicole Moudaber komen op de tweede dag langs.

Tickets zijn nog steeds te koop en het is er mooier weer dan hier!

De volledige line-up

Dag 1 - 9 juli
Chris Liebing
King Of house
David Morales
Louie Vega
Tony Humphries
Dewelta & Shannon live
Davide Squillace
Ricardo Villalobos
Marco Carola
Monika Kruse
Raresh
Sam Paganini
Margeret Dygas

Dag 2 - 10 juli
Sven Väth
Nina Kraviz
Kerri Chandler
Lil' Louis
Danny Tenaglia
Carl Cox
Nastia
Ben Klock
Ellen Allien
Nicole Moudaber & Skin
Appolonia

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête