Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
stranger basis

29/11/2017 / Raisa Moureau

De hele nacht dansen met stranger in Basis

Met slechts twee jaar op de teller, kan je de Nederlandse club Basis zien als een relatief jonge club. Dat deze club in Utrecht intussen uitgegroeid is tot een waar begrip, is daarentegen niet te ontkennen.

9 december staat stranger er achter de decks voor een allnighter. Club Basis en allnighters, dat lijkt trouwens een match made in heaven. De Utrechtse club is er niet vies van om dj's een hele nacht in hun booth te laten zweten. Remco Beekwilder, Detroit Swindle, De Sluwe Vos, Pär Grindvik en AnD zijn slechts enkele van de klinkende namen die stranger al voorgingen.

stranger zelf staat er trouwens ook voor de tweede keer. En als je What Happens al een tijdje volgt, dan weet je ongetwijfeld dat we stiekem superfan zijn van dit Nederlands talent. Een jaar geleden tipten we hem al als één van de Nederlandse artiesten die je in de gaten moet houden en eerder dit jaar strikten we hem voor een cratedigging met zijn favoriete (Belgische) platen. Yes, we love this stranger.

All night long... wat betekent dat dan? Gewoon dertien uur lang dansen met stranger. dertien uur! 13! Dat is dus van 22:00 uur tot 11:00 uur 's anderendaags. Zo'n vijf uur langer dan de gemiddelde werkdag. De moeite dus. Wat we ervan verwachten? Een trip langs electro, EBM, breakbeat, offbeat, techno en om af te sluiten een streepje gabber of hardcore - een genre dat niet onbekend is voor deze vreemde vogel.

Tickets koop je hier voor 10 euro, geen geld voor dertien uur dansplezier als je het ons vraagt. stranger's vorige allnighter in Basis werd integraal opgenomen. Ideaal om alvast in de mood te komen. Beluister 'm hier:

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête