Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Freqs Of Nature Festival 2018

28/02/2018 / Sophie Daniels

Freqs Of Nature nodigt Abdulla Rashim, Dasha Rush en Etapp Kyle uit

Freqs of Nature, het alternatieve Art Music and Engineering Festival maakt deel van de line-up bekend.


Freqs of Nature, het alternatieve Art Music and Engineering Festival, dat plaatsvind van 4 tot 9 juli, combineert kwaliteitsvolle artiesten, street art, gigantische installaties, modulaire workshops, marktjes, gallerijen met internationale kunstenaars, video mapping en indrukwekkende stages. In het bos worden we terug één met de natuur en dansen we tussen de bomen, de zon en de Funktion One’s. Zoals de naam het al verklapt zijn ze ook enorm ecologisch bewust en gebruiken ze voornamelijk natuurlijk en gerecycleerd materiaal om het festival op te bouwen.


Het festival telt 5 stages met elk een ander genre binnen het elektronische spectrum, maar onze favoriet is uiteraard nu al de Kreuz&Quer stage. Vorige week dropten ze alle namen en dit jaar ligt de focus op de atmosferische en experimentelere kant van techno. Met namen zoals Abdulla Rashim, AWB, Cio D’Or, Dasha Rush, Etapp Kyle, Kangding Ray, Luigi Tozzi, Peter Van Hoesen, BLNDR, Shifted en Rrose kan er niet veel fout lopen.

Naast deze indrukwekkende stage vind je ook minimal, tech-house, psychedelic trance enzovoort. Matrixxman zal voor deze gelegenheid ook een drum and bass set spelen.

Freqs of Nature ligt op ongeveer 3 uurtje rijden van België en tickets kosten 130 euro.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête