Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Extrema Noir Hasselt

03/08/2016 / Sophie Daniels

Extrema Noir komt naar Hasselt

Waar vorig jaar Antwerpen nog dienst deed als uitvalsbasis, is dit jaar Hasselt aan zet. Extrema Noir is aan een nieuwe uitdaging toe en gaat door in de Ethias Arena op zaterdag 3 december.

Het indoorbroertje van Extrema Outdoor trok vorig jaar heel wat grote artiesten naar België -toen was het nog de bedoeling het concept uit te breiden naar vijftien Europese landen. . Zo stonden Karenn, Danny Daze, Premiesku, Job Jobse, ... op de plak. Terwijl Extrema Outdoor Belgium zich volledig richt op de absolute wereldtop van producers uit de underground scene, gaat Extrema Noir bewust op zoek naar de volgende generatie van internationale topartiesten.

Dat Hasselt nu gekozen werd, is niet zo vreemd aangezien Labyrinth er begin dit jaar ook neerstreek. Ugur Akkus zet de Limburgse stad weer op de technokaart. En dat de Ethias Arena nog eens gebruikt wordt voor een écht elektronisch event, kunnen we alleen maar toejuichen.

Tickets zullen voor 29 euro te koop zijn in de eerste fase, nadien betaal je 39 euro.

Hieronder zie je hoe het er vorig jaar aan toe ging.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête