Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Sonus

07/12/2016 / Sophie Daniels

Eerste vracht artiesten voor Sonus Festival zijn bekend

Kroatië’s voornaamste elektronische event Sonus Festival is er op gebrand hun 5de verjaardag deze zomer in stijl te vieren. Daarvoor verenigen ze opnieuw de grootste talenten uit de house en techno wereld op één plaats om van 20 tot 24 augustus te feesten op het idyllische Zcre Beach. 


Hun affiche spreekt boekdelen met wereldsterren als Adam Beyer, Chris Liebing en Richie Hawtin als absolute hoogtepunten. Ook aan jong en onbezonnen talent geen gebrek met onder andere Vril -die het live komt doen-, nieuwe wonderkids SHDW & Obscure Shape en Fabio Florido.


Het team achter Time Warp, die dus ook Sonus organiseren, zijn welbekend met het organiseren van birthday bashes en weten ze als geen ander alle familie en vrienden uit hun 20 jarig bestaan te mobiliseren. Na de sluiting met Hawtin (die zelfs ging crowdsurfen) in 2015 en net als ZIP’s onvergetelijke set in de regen op de eerste editie, zullen er ook volgend jaar weer heel bijzondere herinneringen worden gecreëerd op dit massieve event.Line-up


Adam Beyer
Apollonia
Archie Hamilton
Binh
Chris Liebing
Dorian Paic
Enzo Siragusa
Fabio Florido
Hito
Jackmaster
Jamie Jones
Jesse Calosso
Joey Daniel
Joseph Capriati
Karotte
Leon
Loco Dice
Marco Carola
Meat
Monika Kruse
Nick Curly
Pan-Pot
Ricardo Villalobos
Richie Hawtin
Richy Ahmed
Rødhåd
Sam Paganini
Seth Troxler
SHDW & Obscure Shape
Sonja Moonear
Tale Of Us
The Martinez Brothers
Vril Live


[su_button url="http://www.sonus-festival.com/" target="blank" style="ghost" background="#1adba1" color="#1adba1" size="5" radius="round" text_shadow="0px 0px 0px #000000"]EVENT[/su_button]

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête