Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Voodoo Village Festival

24/02/2022 / Sophie Daniels

Eerste 20 namen Voodoo Village 2022 aangekondigd

Enkele headliners zijn Fedele, Damian Lazarus, FJAAK, Keinemusik, Monolink, Pan-Pot en Recondite.

Na het succes van de laatste editie is Voodoo Village in 2022 terug en hoe... voor de eerste keer zal het festival 2 dagen plaatsvinden! Dit op zaterdag 10 en zondag 11 september. 

Zo maakt het festival nu ook reeds enkele eerste (20!) headliners bekend van de in totaal 80 artiesten die dat weekend zullen performen. Voor de eerste keer ooit in België zal het Duitse collectief Keinemusik samen optreden. Verwacht je aan een 4 uur durende set met &ME b2b Adam Port b2b Rampa

Andere van onze favorieten hier tussen zijn Airod, Damian Lazarus, FJAAK, Monolink, Pan-Pot en Recondite.

Alle eerste headliners

Zaterdag

Bibi Seck, Echonomist, Fedele, Jenia Tarsol, Keinemusik (&ME b2b Adam Port b2b Rampa), Kink (live), Optimo, Pan-Pot

Zondag

Airod, Axel Boman, Clara Cuvé, Damian Lazarus, Desiree, Fjaak (DJ), Konstantin Sibold, Mind Against, Monolink (live), Recondite (live), Stavroz (live), Tsha

Praktisch

Het festival vindt plaats op 10 en 11 september 2022. Verwacht je verder aan een grotere festival site, meer beleving en bovendien zullen er dit jaar maar liefst zes stages zijn, waarvan één secret stage. Tickets zijn alvast te koop.

Voodoo Village

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête