Overslaan en naar de inhoud gaan
menu

30/08/2016 / Sophie Daniels

Dubbel EP van Acronym op Semantica komt er aan + nieuwe Semantica Series

Het Spaanse techno label Semantica brengt deze week de dubbel EP Entagled In Vines van Acronym op de markt. Acronym is een Zweedse producer én lid van Abdulla Rashims Northern Electronics label. Informatie over de man is tot op heden nog steeds schaars, al speelt ie wel al enkele jaren over de hele wereld. Hij wordt gekenmerkt door zijn diepe en percussieve techno en bracht al platen uit op gerespecteerde labels als Semantica Records, Fields Records en Tresor.

De dubbel EP telt acht nieuwe nummers. De meeste redelijk opzwepend met een vleugje acid hier en daar. Op 2 september ligt ie in de rekken.Ondertussen gaat de Semantica Series, naar aanleiding van hun 10e verjaardag, ook ongestoord door. De eerste kwam in maart al uit, toen met muziek van Donato Dozzy, Mod21, Stanislav Tolkachev en Skirt. Voor de tweede werden Jonas Kopp, Cassegrain, Doka én Acronym gevraagd. Nummer drie ging naar Abdulla Rashim, Claudio PRC, Evigt Mörker en Edit Select.

Semantica 10.IV, de vierde in de reeks, komt op twee september uit en bevat nummers van Peter Van Hoesen, Wata Igarashi, Etapp Kyle en Marco Shuttle.