Overslaan en naar de inhoud gaan
menu

12/08/2016 / SOPHIE DANIELS

Crevette Records opent in september feestelijk de deuren

We haalden de revival van de vinylplaat al aan in een artikel van een weekje geleden. Daarin werd ook al vermeld dat Brussel binnenkort een platenzaak rijker is. Crevette Records zal er weldra de deuren openen en de uitbaters willen het openingsweekend niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

[caption id="attachment_1954" align="alignnone" width="2048"] De oorspronkelijke façade van Crevette Records[/caption]

Hou je dus maar al vast want van 16 tot en met 18 september zal er voor een keer ook overdag een feestje gebouwd kunnen worden in de Blaesstraat, die je wellicht bekend in de oren klinkt omdat ook de onvermijdelijke Fuse er gehuisvest is.

Gespreid over de drie dagen organiseert de Crevette crew een reeks in-store sessions met elke dag een speciale host. Zo zal op vrijdag de Brusselse regionale zender Bruzz de boel in gang zetten, voorziet Red Bull Elektropedia Belgium de zaterdag van het nodige klankgeweld en sluit online muziekgids 22Tracks het feestelijke weekend op zondagnamiddag af.

En een opening in de Blaesstraat kan niet voorbijgaan zonder feestje in de Fuse natuurlijk. Op 23 september nemen ze er de decks over samen met virtuoos Antal, beter bekend als het brein achter het populaire label en platenzaak Rush Hour. Tickets vind je hier.

[caption id="attachment_1959" align="alignnone" width="2048"] Ook het authentieke interieur past helemaal bij de warmte die je van een vinylplaat verwacht[/caption]

Veel inhoudelijke details zijn er nog niet bekend. Mochten er interessante namen in de line-up opduiken dan brengen we je meteen op de hoogte. Ben je een vinyl liefhebber of wil je dit event van dichtbij volgen? Hou dan zeker ook de event pagina in de gaten.

Details


16 september 2016 van 12 tot 20u met Bruzz
17 september 2016 van 12 tot 20u met RedBull Elektropedia Belgium, the vinyl frontier
18 september 2016 van 13 tot 18u met 22Tracks

Locatie


Crevette Records
Blaesstraat 146
1000 Brussel