Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Fuse

13/09/2023 / Sophie Daniels

Clubseizoen trekt zich weer op gang, dit zijn de nieuwe internationale residents van Fuse

+ ook hun vast resident team breidt zich uit.

Nu de festivalzomer stilaan tot zijn einde komt, is het stilaan weer tijd voor het clubseizoen. Sinds vorig jaar blies Fuse een nieuw concept in het leven waarbij ze jaarlijks twee internationale artiesten als resident kiezen die het gehele jaar uitsluitend draaien in hun club. 

Waar vorig jaar de eer was weggelegd voor Anetha en David Vunk, introduceren ze dit jaar niemand minder dan DVS1 en Jennifer Cardini als hun tweede internationale residency duo in Fuse. 

Voor elk van deze twee internationale residenten hebben ze drie verschillende avonden in hun club gepland: een back to back waarbij ze samenwerken met een artiest naar keuze, een allnighter waarbij ze solo de dansvloer de hele nacht overnemen en een curated night waar ze zelf een lineup samenstellen van hun favoriete selectors. 

Deze week maakten ze ook al een eerste workshop bekend met DVS1

Naast deze internationale residents heeft Fuse ook een vast resident team. Daar werd de Antwerpse Bibi Seck aan toegevoegd. Na verantwoordelijk te zijn geweest voor enkele van Fuse's meest memorabele dansvloerherinneringen, was het niet meer dan natuurlijk om haar toe te voegen aan hun portefeuille. Verwacht je aan funky, eighties, house, garage en alles daar tussenin.

Kopfoto: © Fuse

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête