Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Somewhen

28/02/2018 / Sophie Daniels

Berghain resident Somewhen ziet eerste release op Ostgut Ton verschijnen

Somewhen heeft z'n eerste release te pakken op het beroemde Ostgut Ton. 'AFL', de naam van z'n EP, verschijnt op 16 maart.

De dj en producer, die in de jaren '90 opgroeide in het Berlijnse district Neukölln als de zoon van Poolse immigranten, is een resident van de wereldvermaarde club Berghain. Hij begon met het maken van techno, debuteerde op het Unterton-sublabel van Ostgut in 2016 met Null, en zette ook records neer op het IMF van Marcel Fengler en zijn eigen label, SANA.

2018 wordt voor Somewhen, flatgenoot van ene Kobosil, het jaar van de doorbraak. Na eerdere optredens op het Belgische Voltage Festival, Her Damit en De School, staat hij dit jaar geboekt op festivals als Draaimolen en Melt.Tracklist

A1 Ryte
A2 Undress
B1 AFL
B2 Kilo

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête