Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Senses of Mind

24/09/2019 / Sophie Daniels

Belgisch duo Senses of Mind debuteert op Labyrinth Music

Met remixes van Joyhauser en Kevin De Vries

Na een pauze van ruim twee jaar blaast Labyrinth Music zijn label nieuw leven in. En die eer is weggelegd voor het Antwerpse duo Senses of Mind. Remixers van dienst zijn Joyhauser; eén van de namen waar je anno 2019 echt niet meer om heen kunt, en Kevin De Vries; die tegenwoordig op elke Afterlife-affiche prijkt.

Bij het horen van 'Origins' leggen we meteen de link met Colyn - die zopas nog releasete op Afterlife. Net zoals zijn handelsmerk is de percussie spaarzaam en daardoor komt de focus volledig te liggen op de melodieën die Senses of Mind laag na laag over elkaar heen legt in hun euforische soundscapes. Joyhauser speelt in hun remix met de kickdrums, Kevin De Vries haalde zijn inspiratie bij CJ Bolland en Yves De Ruyter.

Vrijdag spelen Senses of Mind, Joyhauser én Kevin De Vries in de Labyrinth Club die voor de gelegenheid nog eens zijn deuren opent in Hasselt.

Tracklist
Senses Of Mind – Origins (Original Mix)
Senses Of Mind – Origins (Joyhauser Remix)
Senses Of Mind – Origins (Kevin De Vries Remix)

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête