Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Fabrice Lig

29/11/2016 / Sophie Daniels

Belg Fabrice Lig werkt samen met KiNK

Op 2 december brengt Fabrice Lig samen met KiNK de Charleroi DC EP uit. De twee analoge freaks en live wonders bundelen hun krachten onder de naam Charleroi DC, genoemd naar de geboortestek van Fabrice Lig.

Fabrice Lig is zo'n Belg die té weinig aandacht krijgt in eigen land. Hij werd nochtans door Mad Mike himself ooit tot onderdeel van de geschiedenis van de Motor City gebombardeerd. En dat hij die eervolle vermelding verdient, bewees hij al met zijn rijk gevulde discografie met releases op prestigieuze labels als Planet-E, F-Communications, 70 Drums, R&S, Trapez, Kanzleramt en Clone.

Charleroi DC is niet die harde techno schijf. Maar wel een funky, groovy en meeslepend nummer dat op ieder moment in eender welke club gespeeld kan worden.

Tracklist

1 KiNK & Fabrice Lig - Charleroi DC (House Version)
2 KiNK & Fabrice Lig - Charleroi DC (Detroit Swindle remix)
3 KiNK & Fabrice Lig - Charleroi DC (Ian O'Brien remix)
4 KiNK & Fabrice Lig - Charleroi DC (Melodymann remix)

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête