Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Pukkelpop 2016

08/04/2016 / Sophie Daniels

Nieuwe namen voor Pukkelpop!

Techno galoré op Pukkelpop dit jaar. Na hun eerste lading namen werden we al omver geblazen, maar deze tweede lading maakt het alleen nog mooier.

De dansvloeren zullen worden getest door onder andere live legende KiNK en Scuba, die laatste staat tevens ook op de affiche van Extrema Outdoor dit jaar. Ook grootmachten als Eric Prydz en Joris Voorn zakken in augustus af naar de Pukkelpopweide. De snedige house tunes zullen verzorgd worden door de jongens van Detroit Swindle, MK en Kaytranada.

Aan Belgisch geweld geen gebrek. Zo spelen The Subs een exclusieve zomershow in Kiewit. Ook de gebroeders Dewaele, vorig jaar nog als curator en dj aan het werk in de Dance Hall, zullen dit jaar weer volop achter de instrumenten te zien zijn als Soulwax.

In de komende weken volgen nog meer namen voor Pukkelpop 2016 - zin in!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête