Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Kozzmozz foto

12/05/2016 / Sophie Daniels

Nieuwe Kozzmozz op 18 juni met DVS1, Robert Hood, Kr!z en Spacid

Op 18 juni is de Vooruit weer de uitvalsbasis voor een nieuwe editie van Kozzmozz. Waar we vorige keer nog Jeff Mills aan het werk zagen, is het deze keer de beurt aan DVS1, Robert Hood, Kr!z en Spacid.

De eerste gast komt uit de hoogdagen van de Amerikaanse Midwest rave scene uit de jaren ’90. DVS1 ontpopte zich van daaruit al snel tot een dj. met een torenhoge reputatie gebaseerd op zijn veelzijdige talenten, aanstekelijke energie en fysische kracht achter de decks. Naast resident in de meest befaamde club van Europa Berghain, is hij ook het gezicht achter HUSH en Mistress Recordings. 


Robert Hood heeft weinig introductie nodig. Hij is mede-oprichter van de legendarische groep Underground Resistance als Minister of Information met ‘Mad’ Mike Banks en Jeff Mills en runt al 22 jaar zijn eigen M-Plant label. Hij is ook de man achter Floorplan, waarmee hij tegenwoordig samen met zijn dochter draait


Dan hebben we Kr!z. Hij is nu al meer dan een decennium Kozzmozz resident en patron van zowat het populairste label van het moment, Token. Hij slaagde er heel snel in om met het label een vaste waarde in het techno landschap te worden. Tijdens de voorbije 9 jaar, bracht Token platen en remixen uit van onder andere Inigo Kennedy, Phase, Luke Slater, James Ruskin, Marcel Dettmann, Blawan, Surgeon, Ben Klock, Oscar Mulero en Peter Van Hoesen.


De avond wordt vervolledigd met hun andere resident Spacid. Plugt zijn koptelefoon al 21 jaar in de ontelbare mengpanelen van de Belgische scene en draait nog altijd mee bovenaan.


Tickets kosten 16 euro in voorverkoop en 20 aan de kassa.


Photo credits - Dlux fotografie

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête