Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Neopop Festival 2018

11/04/2018 / Sophie Daniels

Neopop: hét buitenlands festival dat je deze zomer zeker niet mag missen

Het Portugese festival vindt plaats van 9 tot 11 augustus en ligt op slechts 30 minuten rijden van schijnhoofdstad Porto.

Het tweede weekend van augustus wordt beschouwd als het rustpunt van de festivalzomer. Niets is minder waar. Met live-optredens en DJ-sets van een van de meest opwindende talenten van de underground is Neopop uitgegroeid tot een bucketlist festival voor techno- en elektronische muziekfans over het hele continent.

Het festival verwelkomt artiesten als 'The Bells' opperkoning Jeff Mills, het supertrio FJAAK - dat laatst nog een topplaat aankondigde, Klockworks labelhoofd Ben Klock, Len Faki en diens poulain Lewis Fautzi en de Franse producer Zadig. Een back-to-back sessies tussen beuksters van het eerste uur Rebekah en Paula Temple staat ook op de planning.

Weekendtickets gaan voor 75 euro over de toonbanken en VIP-pakketten starten vanaf 175 euro.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête